Konference om pædagogisk ledelse i FGU med elevens læring i centrum (Projekt UDKOMME)

På konferencen vil du høre om pædagogisk ledelse af arbejdet med synliggørelse af elevernes læring.

På konferencen vil du høre om pædagogisk ledelse af arbejdet med synliggørelse af elevernes læring på tre FGU-institutioner. Erfaringerne kommer fra projekt UDKOMME- UDvikling, KOMpetencetavler og MEstring.

Projektets resultater præsenteres i en samlet materialepakke. Du vil få konkrete redskaber,
skabeloner og procesværktøjer til den pædagogiske ledelse samt konkrete redskaber til lærernes arbejde med at synliggøre elevernes progression, faglighed i faget/på værkstedet samt koblingen til elevernes portfolio og forløbssamtaler.

Keynote på konferencen er Lise Tingleff fra EVA (Danmarks Evalueringsinstitut). Lise vil bygge bro fra at arbejde med projekter og projektfokus til det at arbejde med skoleudvikling i praksis som en kontinuerlig og vedvarende proces, hvor det er selvfølgeligt løbende at justere og forbedre undervisningen og skolehverdagen til gavn for elevernes læring og udvikling.

Konferencen henvender sig til ledere og lærere i FGU, men andre interesserede er også velkomne. Så, tag din leder, lærer eller vejleder med under armen, hvis du er nysgerrig efter at høre mere om konkrete greb, redskaber og procesværktøjer.

Arrangementet begynder kl. 13 og der serveres lidt let anretning/tapas fra kl. 12.30. Vi slutter konferencen af kl. 15.30 med bobler og lidt sødt og mulighed for netværk.

Tilmeldingsfrist: 3. okt. 2024

Tilmelding til konference

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.