Ny formand i front for FGU Danmark

FGU Danmark, som er en fælles forening for både bestyrelserne og ledelserne på FGU, fik på et konstituerende møde den 24. maj 2024 ny formand. På mødet blev der ligeledes valgt både en 1. og en 2. næstformand.

Pernille Beckmann, som til hverdag er borgmester i Greve skal fremadrettet stå i spidsen for FGU Danmark. Pernille er udover at være borgmester bestyrelsesformand for FGU Skolen Øst, så Pernille har et indgående kendskab til FGU, til det daglige arbejde og ikke mindst de unge mennesker, som FGU hver dag arbejder for at hjælpe videre i uddannelse og job.

Pernille Beckmann, formand for FGU Danmark udtaler:

Jeg er utrolig glad og stolt over at skulle stå i spidsen for så vigtigt et arbejde. FGU spiller en afgørende rolle for de unge mennesker, som har brug for en ekstra kærlig hånd i ryggen. Jeg vil gerne sige tak for den tillid bestyrelsen har vist mig, og jeg glæder mig til at tage fat på at fortsætte arbejdet med at sikre stærke og bæredygtige FGU-institutioner til glæde for vores elever

Pernille Beckmann, formand for FGU Danmark

Jeg vil også gerne rette en stor tak til Henrik Hvidesten, som har ydet en stor indsats for foreningen, herunder også i opstarten af en helt ny forening. Den har vokset sig stærk under hans lederskab, og jeg vil bygge videre på det gode fundament

Pernille Beckmann, formand for FGU Danmark

På det konstituerende møde var der genvalg til Palle Langkjær næstformand i FGU Sydøstjylland som 1. næstformand og Morten Hartvig Jakobsen formand i FGU Østjylland som 2. næstformand.

FGU Danmarks bestyrelse