FGU bakker op om P3-mission om unges trivsel

Flere og flere danske unge mistrives. Derfor sætter DR nu ’P3-missionen’ i gang, der med FGU som en af de eksterne samarbejdspartnere, i 2023 vil bidrage til at forebygge den mentale mistrivsel hos unge.

P3-Missonen er et landsdækkende initiativ, der blandt andet skal sætte fokus på at skabe flere positive fællesskaber for unge over hele landet og vil gøre mental sundhedsfremme til en naturlig del af unges hverdag.

Initiativet skal hjælpe unge med at at tale om deres trivsel, styrke evnen til at forebygge mistrivsel eller finde en måde at være i det, når den rammer.

FGU bakker op om initiativet og er en af de aktører, som P3-Missionen i løbet af 2023 samarbejder med om forskellige aktiviteter og indsatser for unges mentale helbred.

Læs pressemeddelelse fra DR
her