Grøn FGU – FGU elever skal bidrage til den grønne omstilling i Danmark

Nyt udviklingsprojekt skal uddanne FGU-elever til forandringsagenter og derved bidrage til den grønne omstilling i Danmark.

I FGU Danmark er vi meget glade og stolte af, at vi i et samarbejde med VedvarendeEnergi og UngEnergi skal sætte spot på noget af det, som optager unge i dag rigtig meget i dag – nemlig den grønne omstilling.

Projektet vil over de næste 3 år uddanne elever til at være forandringsagenter, og der vil blive arrangeret bæredygtige aktiviteter og nationale events. Erhvervslivet inddrages, og der skal udarbejdes undervisningsmaterialer, som kan inddrages i undervisningen på FGU. Der er alle flere FGU institutioner, som har meldt sig klar til at komme i gang.

Vi takker Tuborgfondet for økonomisk at bakke op om projektet og se muligheden i at støtte de unges energi i at fremme bæredygtige værdier.

FGU-elever skal bidrage til den grønne omstilling i Danmark