Ny koalition skaber forandringer sammen med unge

42.000 unge er uden for job og uddannelse. Det er et komplekst problem, som kræver nytænkning og fælles handling. Derfor går FGU Danmark og 30 andre forskellige organisationer nu sammen i forandringskoalitionen En Vej til Alle.

Forandringskoalitionen repræsenterer mange forskellige sektorer, synspunkter og interesser. Det er langt fra alt, organisationerne er enige om, men alle er enige om, at vi har et ansvar for at skabe de vigtige forandringer, der sikrer veje til alle unge.
 
Koalitionen vil udnytte sin bredde til at påvirke debatten, koble aktører sammen og skubbe på rammevilkår, organisering, strukturer og lovgivning, som påvirker unge. For alt kan ikke løses fra Christiansborg. Alle sektorer skal turde ikke bare at tænke nyt men også gøre noget nyt.
 
Første fælles skridt for koalitionen blev taget torsdag den 1. juni, hvor En Vej til Alle slog dørene op til Ungdommens Topmøde, hvor deltagerne skulle diskutere løsninger, skabe fælles handling og sammen støbe fundamentet til at skabe veje til alle unge. Over halvdelen af deltagerne på topmødet var unge og ungdomsorganisationer. Derudover samledes et bredt felt af fagpersoner, civilsamfundsorganisationer, virksomheder, politiske aktører og forskere.

Læs mere om En vej til Alle
her