Årsmøde og ordinær generalforsamling 2023

Her kan du tilmelde dig FGU Danmarks årsmøde og ordinære generalforsamling 2023.

Årsmøde 2023

FGU Danmark inviterer samarbejdspartnere og interessenter til årsmøde den 10. – 11. maj 2023 på Comwell Kellers Park i Børkop.

Årsmødet sætter spot på alle de muligheder FGU skaber for de unge i samarbejde med erhvervslivet på deres vej mod uddannelse og job.

Vi lægger program for årsmødet på denne side snarest muligt.

Ordinær generalforsamling 2023

FGU Danmark afholder sin ordinære generalforsamling den 11. maj 2023 i forlængelse af årsmødet. Generalforsamlingen er for bestyrelsesmedlemmer og direktører/rektorer på FGU Danmarks medlemsinstitutioner.

Generalforsamlingen afholdes kl. 13 – 15.30.

Du kan tilmelde dig begge arrangementer herunder indtil den 1. marts 2023.

Ændringer i tilmelding og afbud

Du kan selv ændre i din tilmelding via tilmeldingsblanketten frem til den 1. marts 2023.

Du kan annullere din tilmelding uden omkostninger til og med den 1. marts 2023. Afbud efter den 1. marts 2023 vil blive faktureret fuldt deltagergebyr. Dog er du velkommen til at overdrage din plads til en anden. Aftale om overdragelse skal ske skriftligt til fgu@fgu.dk og er først bekræftet, når du modtager skriftligt svar. Vær opmærksom på, at overdragelsen vil inkludere evt. deltagelse i middag mv.

Ændringer efter den 1. marts 2023 skal ske skriftligt til fgu@fgu.dk og er først bekræftet, når du har modtaget svar herom.

Overnatning

FGU Danmark har forhåndsreserveret 120 værelser ifm. årsmødet og generalforsamlingen. Hvis du ønsker at booke et forhåndsreserveret værelse angives dette i tilmeldingen. Værelserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.